4 april, Wereld Zwerfdierendag

?? Tijd voor een leuke actie! ??

====================================

De winnaar van de hondentaart van Dogginl is bekend.

Inzending van Annette Veenendaal met de naam “Pilar” is uit de hoge hoed getoverd.

=====================================

Een dag met gemengde gevoelens want we zijn ontzettend blij dat er zoveel lieve vrijwilligers zijn die zich inzetten voor alle zwerfdieren ter wereld. Maar het is tegelijkertijd ook verdrietig dat er zoveel dieren zonder een warm huisje zitten, waar niet naar omgekeken wordt en die worden verwaarloosd.

Zo ook dit prachtige poesje. Ze is rond de 6 a 7 maanden oud en is verlaten door haar eigenaren. Gelukkig zit zij nu veilig in het asiel van Siempre Contigo (project 79).

Om van deze dag toch iets leuks te maken verloten wij een echte hondentaart gemaakt door Doggi.nl!

Het enige wat u hoeft te doen, is onder dit FACEBOOK BERICHT een commentaar toe te voegen met een leuke naam voor dit poesje, want ze is nog naamloos. De namen worden verzameld en door middel van een loting wordt een van u de gelukkige winnaar van de hondentaart. De loting wordt aanstaande zondagmiddag gehouden en uiteraard wordt ook in het bericht bekend gemaakt wie heeft gewonnen.

Dus wees creatief en bedenk een mooie naam voor deze knapperd. Alleen reacties onder dit bericht doen mee, dus reageer altijd bij het oorspronkelijke bericht.

Wilt u het asiel een warm hart toedragen dan wordt een donatie ook zeer op prijs gesteld.

NL20 TRIO 0198 3427 56 t.n.v. WereldAsielen o.v.v. Project 79