GOED NIEUWS UIT DUITSLAND

De trouwe volgers van onze pagina kunnen zich vast nog het vreselijke verhaal herinneren van het jonge teefje dat enkele maanden geleden na een forse aanrijding op de vluchtstrook aan haar lot werd overgelaten. (https://www.facebook.com/stichting.wereldasielen.1/posts/1229061447295302)

De lokale politie belde Nieves, de beheerder van ons asiel in Malagón (project 90), en zij spoedde zich direct naar de plek waar het hondje lag. Het was duidelijk dat het jonge dier zwaar letsel had opgelopen en Nieves reed linea recta naar de dierenarts.

Daar werd een bekkenfractuur geconstateerd en Nieves betaalde alle benodigde operaties uit eigen zak. Zij noemde het hondje Ween en verzorgde haar met veel liefde en toewijding. Ween bleek nog jong en herstelde gelukkig redelijk snel. Als door een wonder werd zij vlak voor de lockdown geadopteerd door een Duits echtpaar. Zij waren zo lief om Nieves bijgaande foto’s te sturen van hun zichtbaar gelukkige gezinslid.

Dit geweldige nieuws had niet op een beter moment kunnen komen. Zoals u weet, staat Nieves er alleen voor in de dagelijkse zorg van haar 90 honden. Normaal gesproken probeert haar moeder haar af en toe een handje te helpen. Echter door de corona-crisis zijn moeder en dochter al enkele weken van elkaar gescheiden. Nieves wil nl. ieder risico vermijden dat haar bejaarde moeder besmet wordt.
Ze weet dat er niets anders op zit, maar mist het contact met haar moeder heel erg en voelt zich eenzamer dan ooit.

Juist daarom was ze zo blij met het goede nieuws uit Duitsland en bij het zien van de foto’s snappen wij dit heel goed ❤️! Ween gaat een prachtige toekomst tegemoet; een toekomst die zij zonder tussenkomst van Nieves niet had gehad ….