GEWELDIG NIEUWS VOOR ONZE POOLSE VRIJWILLIGERS

Terwijl we gisteren een bericht plaatsten dat de Corona-crisis ook in Polen desastreuze gevolgen heeft voor mens en dier (en vooral in Krotoszyn waar een van onze asielen (project 95) staat), kunnen we u vandaag verblijden met dit fantastische bericht!

Vrijdagmiddag mochten we nl. in Sittard bij Collé Internationale Transporten maar liefst 14 pallets!! hondenvoer komen ophalen. Wij danken Heidi Collé en haar familie voor deze prachtige donatie.

In goed overleg is besloten dat deze pallets naar meerdere asielen en particulieren in Polen gaan. Als alles goed gaat, zal de vrachtwagen daar a.s. maandag lossen.Het spreekt voor zich dat WereldAsielen zich grote zorgen maakt om de gezondheid van alle vrijwilligers en hun familie.

Wij zijn dan ook dolgelukkig dat we onze Poolse helden deze enorme hoeveelheid voer kunnen schenken om hen te laten weten dat zij er niet alleen voor staan!!