Kriebeltijd in Kavala, Griekenland

5 kittens vond Foteini (Project 56, het Dump Dog Project in) onder een oud omgevallen meubelstuk in een afgelegen gebied. Overduidelijk gedumpt door mensen die geen behoefte hadden aan gezinsuitbreiding. Het gebeurt wel vaker, en voor haar is het dan ook vanzelfsprekend dat ze ze meeneemt. Als ze de kittens achterlaat zijn ze overgeleverd aan kou, wilde dieren en overleven ze nooit. Dat kan ze echt niet over haar warme dierenhart verkrijgen.

Ze vangt ze liefdevol op, net als de andere 80 honden en momenteel 15 katten die ze al verzorgt. En net als bij iedere lente varen de parasieten wel bij de toenemende temperaturen en de ideale omstandigheden.

Toen wij haar vroegen of we haar ergens mee konden helpen, gaf ze na wat aandringen toe dat ze heel blij zou zijn met wat steun voor anti-parasitaire middelen. En we hebben haar dan ook beloofd haar te helpen! Want ze is zo geweldig en we zijn trots op haar harde werk voor de dieren in Kavala.

Wilt u ons helpen in de strijd tegen de kriebels? Want we weten dat ook andere projecten last hebben van alle parasieten op en in de dieren.

We zijn blij met iedere bijdrage, groot en klein.
Dat kan naar: NL20TRIO0198342756 tnv WereldAsielen ovv kriebels of doe een zelfgekozen bijdrage via een tikkie:
https://tikkie.me/pay/b53scumpsfgsgt6qge4j (geldig tot 17 mei)