Tina

Tina is een schat van een hond die al haar hele leven bij José en Anna woont (project 82). Tina’s verhaal is best bijzonder; haar moeder werd nl. zo’n veertien jaar geleden door José gered. Zij was destijds hoogzwanger en erg angstig en het heeft José heel veel moeite gekost haar vertrouwen te winnen.

Eenmaal veilig ‘onder José’s vleugels’ beviel zij kort na deze reddingsactie van 6 gezonde pups, allemaal teefjes!! Voor twee van de pups werd een goed tehuis gevonden. De moeder van Tina bleef met haar vier dochters bij José en Anna; ze had het nergens beter kunnen treffen …
Het bewijs hiervan is dat zij nog steeds leeft, net als Tina en een van haar zusjes.

Tina had de laatste tijd veel oogklachten en één oog verslechterde vorige week opeens heel snel. Gelukkig was José’s vaste dierenarts zo lief om, ondanks alle beperkende maatregelen die in Spanje van kracht zijn, direct naar de praktijk te komen. Tina’s oogje moest direct verwijderd worden en volgens de dierenarts was ze aan haar andere oogje volledig blind; iets dat José betwijfelde, maar goed …

Tina herstelt gelukkig voorspoedig van haar operatie en het is duidelijk dat ze geen pijn meer heeft. Wat ook heel duidelijk blijkt, is dat José het bij het rechte eind heeft ?. Tina scharrelt nl. alweer heerlijk rond en lijkt nog voldoende zicht te hebben om te genieten van haar oude dag. Lekker in het zonnetje op het terras met haar grote vriend in de buurt die haar goed in de gaten houdt.

Mocht u José willen helpen met de hoge dierenartsrekening, dan kunt u een kleine bijdrage storten op bankrekening van WereldAsielen: NL20 TRIO 0198 3427 56 o.v.v. project 82/Tina.

Namens José en Tina heel hartelijk dank!