GROEN LICHT VOOR VOERTRANSPORT NAAR SPANJE

Onze enthousiaste chauffeur Jan Kees Proper van Hoekema Verhuizingen kan eindelijk weer doen wat hij het liefste wil, en dat is met zijn grote vrachtwagen over de Europese snelwegen naar het zuiden rijden. Bijna twee maanden lang was het niet toegestaan om naar Spanje af te reizen terwijl Kees wist dat daar door onze contactpersonen met smart op hem werd gewacht.

Maar het wachten wordt beloond want Nieves (project 90: Malagón), Berta (project 93: Carmona) en de vrijwilligers van Siempre Contigo (project 79: Rota) ontvangen hopelijk z.s.m. meerdere pallets met honden- en kattenvoer.

Bij het horen van dit goede nieuws ging het dak eraf bij onze drie asielen en WereldAsielen is zo blij dat de enorme hoeveelheid voer van onze anonieme donateur zo goed terecht komt. Normaal gesproken wordt Kees door zijn Spaanse vrienden altijd met open armen ontvangen, maar dat is nu door de Corona-crisis helaas niet mogelijk.

Hoe dan ook, wij wensen Kees hierbij een heel voorspoedige reis en zullen de blije foto’s binnenkort graag met u delen.