GROTE BLIJDSCHAP BIJ SIEMPRE CONTIGO

Net als vorig jaar werd er door de vrijwilligers van Siempre Contigo in Rota reikhalzend naar de komst van Kees uitgekeken. Na maanden van geduldig wachten kwam vorige week eindelijk ‘groen licht’ voor dit grote voertransport.

Vanochtend om 08:00 uur heeft Kees samen met alle vrijwilligers maar liefst 13 pallets honden- en kattenvoer gelost. Door de regenval van afgelopen week was het helaas niet mogelijk om helemaal door te rijden tot de opslag; hierdoor moesten alle pallets worden overgepakt in kruiwagens, steekkarretjes en winkelwagens …. Een enorme klus, maar volgens Kees is er tijdens het verplaatsen van al het voer alleen maar gelachen en gezongen, zo blij zijn ze met deze geweldige voerdonatie. Op een van de foto’s ziet u Carmen Santos, voorzitter van dit grote asiel. Namens haar hele team bedankt zij WereldAsielen én onze anonieme leverancier.

Deze donatie is zo ontzettend belangrijk voor Siempre Contigo, niet alleen voor de tientallen dieren maar natuurlijk ook voor het moreel. WereldAsielen is heel blij voor hen en dankt Jan Kees Proper van Hoekema Verhuizingen voor zijn altijd positieve bijdrage. Kees, je bent een held (dat mag ook weleens gezegd worden ?).