DE KLUS IS GEKLAARD

De derde en laatste halte van dit bijzondere en uitdagende voertransport lag bij project 90: het asiel van San Fransisco van Assisië in Malagón. Daar heeft Kees namens WereldAsielen vanochtend in alle vroegte 10!! pallets voer gelost waardoor Nieves en haar > 100 honden voorlopig weer even vooruit kunnen.

Nieves en Kees kennen elkaar van eerdere donaties, maar helaas kon Nieves haar Nederlandse vriend vanochtend niet persoonlijk bedanken. Aangezien zij de zorg voor de dieren niet met iemand anders kan delen, moest zij de afspraak met de dierenarts laten voorgaan op een afspraak met Kees. Dit speet haar heel erg want zij is ongelooflijk blij met al het voer en dankbaar voor het feit dat Kees duizenden kilometers heeft gereden om de asielen in het zuiden van Spanje van voer te voorzien.

En dat is inderdaad niet vanzelfsprekend en deze reis heeft behoorlijk wat voeten in de aarde gehad, maar Kees zou Kees niet zijn om thuis te blijven zitten terwijl er in Spanje na ruim twee maanden eindelijk weer mondjesmaat vrachtverkeer werd toegestaan. Hij wist dat de nood hoog was en heeft alle vrijwilligers van de drie projecten ongelooflijk blij gemaakt.

Dank je wel, Kees en een heel voorspoedige terugreis gewenst ?