Wat een week!!

wereldasielenNadat we vorige week al 4 auto’s vol hadden opgehaald en naar de opslag hadden gebracht, hadden we twee middagen de tijd om de pallets op te bouwen. Vrijdag de 12e zouden ze nml opgehaald worden, dus haast was geboden.

En dus gingen Annette, Josee en Suze op pad om de rest van alle donaties op te halen bij lieve donateurs in Amsterdam, Dierenasiel Oostzaan en Zaanse Stichting Dierenzorg. 4 auto’s bomvol werden er nog naar de opslag gebracht, niet normaal zoveel, want vorige week waren het ook al 4 volle auto’s en er lag al een enorme berg in de opslag te wachten op vertrek.

Dinsdag- en donderdagmiddag werden er 12 pallets door de dames opgebouwd, een pittige klus, maar zo fijn toen het vorm begon te krijgen, en nog beter toen het af was.

Vrijdag werden de pallets opgehaald om richting de asielen te gaan die het goede nieuws nog moeten horen 😉

Bedankt ook aan Hoekema Verhuizingen en Joh Post BV Beverwijk voor alle hulp en de flexibiliteit. Zo ontzettend waardevol.