Aurora

wereldasielenDeze prachtige poes, Aurora, is gelukkig gered toen ze een gevaarlijke weg overstak. Ze leefde in een zwerfkolonie Punta Candor, welke gevoerd, medisch verzorgd en gesteriliseerd wordt door Siempre Contigo (project 79). Ze noemen dit ook wel een gecontroleerde kolonie.

Er worden nu zo rond de 800 zwerfkatten verzorgd, gegroepeerd in verschillende gecontroleerde (minimaal 14) kolonies. En dit is alleen in het gebied van Rota.
Daarnaast opereren de vrijwilligers ook in Costa Ballena. Van december 2019 tot mei 2020 hebben zij 112 katten; 68 poezen en 16 katers gesteriliseerd en helaas hebben ze in die periode ook 10 zieke zwerfkatten moeten laten euthanaseren.

Zoals u kunt lezen heeft Siempre Contigo hun handen vol aan het verzorgen van deze mooie wezentjes. En dit doen de vrijwilligers naast hun andere dagelijkse werkzaamheden in het asiel.

Lieve Aurora, hopelijk vind je snel een warme mand. Tot die tijd word je liefdevol opgevangen bij Siempre Contigo.