GRAAG UW AANDACHT VOOR SIEMPRE CONTIGO

wereldasielenDit prachtige filmpje (https://youtu.be/QJuVLOA9R7c) ontvingen wij van Carmen Santos, voorzitter van Siempre Contigo, het grote asiel in Rota in het zuiden van Spanje (project 79).

Carmen vertelde onze projectmedewerker dat het filmpje is gemaakt uit liefde voor de talloze dieren die al geruime tijd in het asiel verblijven.
De hardwerkende vrijwilligers willen dat hun geliefde dieren gezien worden en niet in anonimiteit hun dagen slijten.
Tevens hopen zij met heel hun ❤️ dat er door deze mooie video nieuwe adoptiegezinnen, nieuwe vrijwilligers en hopelijk ook nieuwe donateurs gevonden worden …

De situatie zoals Carmen die beschrijft is zeer zorgelijk. Zoals bij vrijwel iedere crisis waarin mensen economisch worden getroffen, zijn ook altijd weer de dieren de dupe. In Andalusië worden massaal honden en katten gedumpt; iedere dag worden er nieuwe honden in het asiel opgevangen en men wordt overspoeld door tientallen kittens die op straat niet kunnen overleven.

Om Carmen en haar fantastische team te steunen, hopen wij dat u bereid bent om een kleine bijdrage te doen voor medische verzorging en voer. Het asiel heeft de hulp van WereldAsielen heel hard nodig en wij hopen dat wij op u mogen rekenen. Bij voorbaat hartelijk dank!

U kunt gebruik maken van een tikkie om te doneren:
https://tikkie.me/pay/oas51m6em4kdqs1v64h5

of maak direct over op NL20 TRIO 0198 3427 56 tnv WereldAsielen ovv P79

(reserve tikkie mocht de andere niet meer werken: https://tikkie.me/pay/tmm6ptr88pc8ved88v1c )