DOLORES’ STEUN EN TOEVERLAAT

wereldasielenDolores (project 94) en haar grote liefde Jordi hebben een loodzware periode achter de rug. Naast het isolement als gevolg van de totale lockdown in Spanje, moest Jordi 35 bestralingen ondergaan in het ziekenhuis in Gerona. En al die tijd gingen ook de dagelijkse voerrondes van de diverse kattenkolonies in en om Palafrugell ‘gewoon’ door … Maar het huwelijk van deze geweldige mensen kan gelukkig wel tegen een stootje en hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar in combinatie met een ‘gezonde dosis’ humor heeft hen door deze onzekere periode heen geholpen.

Gelukkig gloort er eindelijk weer wat licht aan het eind van de tunnel; Jordi is nl. genezen verklaard en hij krijgt steeds weer meer energie. Bovendien kijken zij enorm uit naar de komst van Jan Kees Proper van Hoekema Verhuizingen die over enkele weken een aantal pallets met katten-droogvoer komt brengen. Bezoek van Kees is elke keer een feestje in huize Pelegri en dat zal deze keer zeker niet anders zijn.

Op bijgaande filmpjes (https://youtu.be/DW5v6wMXYmk ) ziet u Jordi, Dolores’ steun en toeverlaat. Dolores roemt haar echtgenoot en ook de dieren die in en om hun huis leven zijn zichtbaar dol op hem ❤️.

Deze blije beelden delen wij dolgraag met u want na alle ellende van de afgelopen maanden is er in Palafrugell eindelijk weer een reden om te lachen …