Lucky Archie

wereldasielenIn juni liepen de temperaturen in Moldavië flink op, het was een bloedhete maand. En zeker niet geschikt voor lieve kleine hondjes die helemaal alleen op straat moeten overleven.

Veronica trof een klein wit hummeltje aan in de tuin bij de buren, waar zij een klagend gejank hoorde. Het kleine ding was helemaal uitgedroogd. Er was verder geen moederhond te bekennen en ook eventuele andere pups waren nergens te zien.

Ze nam het kleintje mee en noemde hem Archie. Inmiddels is hij helemaal opgeknapt en geniet hij van alle verzorging en gezelligheid. Hij is direct geaccepteerd door alle andere honden en heeft het heel erg naar zijn zin. Dat horen wij graag!

Ook in Moldavië legt het coronavirus het gewone leven stil. Inmiddels komt er weer wat droogvoer voor honden op de markt en in de winkels. Het meeste voer komt uit Europa en de invoer lag nagenoeg stil. Wilt u Veronica’s shelter financieel helpen dan kan dit via stichting WereldAsielen.

Dank u wel namens Veronica en alle honden en katten.