EEN TOPDAG VOOR JOSÉ EN ANNA (project 82)

wereldasielenHet leven in Massanes is zwaar, heel zwaar zelfs; tientallen (stok)oude en zieke dieren en José en Anna zijn zelf ook niet meer de jongsten. Hoe fijn is het dan als je deze fantastische mensen heel af en toe in het zonnetje kunt zetten. En zo geschiedde …

Vorige week ontvingen zij bezoek van onze donateur Mona Schuitemaker en haar partner Lars. Mona en Lars waren twee jaar geleden al eens eerder in Massanes geweest en wilden José en Anna graag weer zien. Voor José en Anna zijn dit soort bezoekjes van onschatbare waarde. Het grootste deel van het jaar leven zij door de constante zorg voor hun dieren in hoge mate van isolement en slechts zelden kunnen zij om de beurt even kort van het terrein af.
Mona en Lars brachten niet alleen twee rijkgevulde ‘kerstpakketten’ mee, maar ook allerlei spulletjes voor de hondjes én een envelop met inhoud ?.

Het toeval wilde dat er precies tijdens het bezoek van Mona en Lars namens Stichting WereldAsielen maar liefst 8 pallets met droogvoer werden gebracht. Deze pallets waren eerder die dag door onze vriend Kees Proper van Hoekema Verhuizingen gelost bij een magazijn in de buurt. De grote vrachtwagen waarmee Kees rijdt kan namelijk onmogelijk bij het terrein van José en Anna komen. Lars was zo aardig om José te helpen met het binnenhalen van de pallets, hier was José ontzettend blij mee; dank je wel Lars!! Toen alle pallets op het terrein stonden was er tijd voor een gezellig samenzijn en een fotoshoot van de vele honden die hier in volledige vrijheid hun oude dag mogen slijten ❤️.

Met een goed gevoel namen Mona en Lars na een paar uur afscheid van hun Catalaanse vrienden. José en Anna kunnen hopelijk weer een tijdje teren op deze fantastische dag! Het is deze lieve mensen van harte gegund!!