Kat in het bakkie!

wereldasielenOnlangs heeft WereldAsielen een prachtige donatie kunnen doen aan Siempre Contigo (project 79). Dit dankzij uw gulle giften onder andere naar aanleiding van het artikel in de laatste Wereldkrant.

En wat waren ze er blij mee! Dankzij deze donatie kon Siempre Contigo weer de straat op om zwerfkatten te vangen om ze te laten steriliseren.

Siempre Contigo is zeer proactief om de zwerfkattenpopulatie te verminderen en dit kan alleen door de dieren te laten helpen. Helaas waren ook laatst een aantal vangkooien gestolen, maar zoals u op de foto kunt zien heeft Siempre Contigo gelukkig weer nieuwe kunnen aanschaffen want zonder kooien ook geen sterilisaties.

Namens onze projectmedewerker en alle vrijwilligers bij Siempre Contigo weer hartelijk dank voor uw vertrouwen en de ontvangen donaties.

 

>