Hartverwarmende momenten in Gostomel

wereldasielenHet is druk in het asiel van Gostomel (project 47). De hete zomer is een behoorlijke uitdaging voor het personeel en de vrijwilligers. Vers water wordt in jerrycans opgeslagen. Meerdere keren per dag moeten emmers gevuld worden met water, zodat daarmee de waterbakken aangevuld kunnen worden. Het is hard werken vanwege het grote aantal kooien en hun verspreide locatie. Elke kooi zonder natuurlijke schaduw, zoals een grote boom, is uitgerust met een luifel.

In de stad was de hitte bijna ondragelijk. Omdat vrijwel niemand om de straatdieren geeft, hebben vrijwilligers van Gostomel iedere dag jerrycans met 300 liter water naar de stad vervoerd en uitgedeeld aan de honden op straat.

Een paar jonge meisjes die vakantie hadden, hebben geholpen bij de grote schoonmaak.

Alle medewerkers bedanken Wereldasielen weer voor de kwartaaldonatie. Ze zijn zo blij met ons als betrouwbare, vaste donateur.