Afvalpoezen in Thiva, Griekenland

wereldasielenHet lijkt erop dat bij sommige mensen steeds maar nieuwe dieren tevoorschijn komen. Zo heeft Maria Sarika (project 10) laatst zielige geluidjes gehoord uit een afvalzak… wat blijkt: er zaten twee kleine kittens in. Maria Sarika heeft ze natuurlijk direct uit de zak gehaald en meegenomen.

Ze heten nu Rena en Klara, ze wonen inmiddels alweer twee maanden bij Maria Sarika. In de tussentijd is Rena aangekomen van 200 gram tot 1 kilo. Klara blijft nog altijd wat magertjes en heeft een ontstoken oogje, gelukkig krijgt ze de juiste zorgen zodat ze snel kan opknappen.

Ondertussen blijft ze op zoek naar geschikte adoptieadressen, soms zelfs ver weg: een rood katertje Frodo gaat eind december zelfs naar Duitsland! We wensen hem een geweldig leven, mede mogelijke gemaakt door Maria!

Op de foto links Rena en rechts Klara