GROTE VREUGDE IN MASSANES

wereldasielenVanochtend heeft Jankees Proper van Hoekema Verhuizingen in alle vroegte 7 pallets met heeeel veeeel voer, kussens, mandjes etc. afgeleverd in Massanes. Daar werd hij zoals altijd opgewacht door zijn goede vriendin Anna, de vrouw van José. José was ook heel graag aanwezig geweest om Kees persoonlijk te bedanken, maar moest helaas thuis blijven bij de honden. Een aantal van de ‘oudjes’ is er niet best aan toe en José verliest hen geen moment uit het oog.

Anna en Kees kennen elkaar van eerdere transporten en het is altijd een warm weerzien. Een mondkapje en 1,5 meter afstand doet geen enkele afbreuk aan de goede vriendschap tussen de twee ?. Onze projectmedewerker ontving bijgaande foto’s van de pallets én van de kerstpakketten voor het echtpaar zelf.

Voorlopig is het flink smikkelen voor mens en dier in huize Ornaque en daar worden alle vrijwilligers van WereldAsielen heel erg blij van; u hopelijk ook!!

Namens José en Anna wil ik u hartelijk danken voor uw niet-aflatende en onmisbare steun aan project 82 in het afgelopen jaar.