HONDSBRUTAAL

wereldasielenDe trouwe volgers van onze FB-pagina weten dat Nieves (beheerder van het asiel in Malagón (project 90)) al tijden vrijwel alleen voor ongeveer 100 honden zorgt. Het is dus niet zo verwonderlijk dat zij enkele maanden geleden bijna is ingestort. Zowel geesteljik als lichamelijk zat deze bikkel er volledig doorheen en als haar ouders haar niet hadden opgevangen, had zij onmogelijk de meest noodzakelijke taken kunnen uitvoeren.

De honden zijn haar alles en het ging haar dan ook vreselijk aan het hart dat ze veel minder tijd in het asiel kon doorbrengen dan normaal. Nieves had hier veel stress van en voor haar gemoedsrust heeft WereldAsielen haar geholpen met de aanschaf van een aantal camera’s. Op die manier kon zij de dieren vanuit huis zo goed mogelijk monitoren en hulp inroepen als dat nodig was.

Ondanks de camera’s vond zij afgelopen week een ‘verrassing’ voor de deur van de opvang. Hondsbrutale types hadden ‘s nachts een kartonnen doos met 5 pups gedumpt. Hoe vertederend ook, er is geen plaats in het asiel voor deze kleine schatjes en Nieves hoopt dan ook vurig dat een bevriende organisatie in Madrid heel snel een goed tehuis voor deze puppies vindt.

Tot die tijd zijn ze bij Nieves in zeer goede handen; wilt u haar helpen met deze onverwachte extra kosten, dan is uw bijdrage van harte welkom op rekening NL20 TRIO 0198 3427 56 o.v.v. Nieves project 90. Dank u wel!!

Klik op de link (https://youtu.be/9GDIDt4EKB0 ) voor het filmpje naar de kleine snoezebolletjes!