NA SNEEUW KOMT ZONNESCHIJN

wereldasielenNa een ongelooflijk zware rit door enorme sneeuwval in Frankrijk en Spanje en met enige vertraging heeft Kees eind vorige week 7 pallets kattenvoer gebracht bij Dolores & Jordi. Zij waren nog blijer dan normaal om Kees te zien want zij waren tijdens zijn reis erg ongerust geweest en vreesden voor zijn veiligheid.

Gelukkig is het inmiddels prachtig weer in Spanje dus de pallets konden zonder al teveel moeite worden gelost. Voorlopig is er weer voldoende voer voor de honderden zwerfkatten van de verschillende kattenkolonies in en om Palafrugell.

Dolores en Jordi hadden nog een verrassing voor Kees. Een pallet vol dekens die zij in de afgelopen weken hebben verzameld voor Nieves, van ons project in Malagón. Malagón ligt in Centraal Spanje en het kan daar ‘s nachts enorm koud zijn. Om die reden had Nieves onlangs op FB een oproep gedaan voor dekens voor haar honden. Naar aanleiding van deze oproep bedachten Dolores en Jordi zich geen moment toen zij van onze projectmedewerker vernamen dat Kees tijdens dit transport ook bij Nieves langsgaat ….

Morgenochtend vroeg zal hij maar liefst 14 pallets honden- en kattenvoer lossen bij Nieves (project 90). En natuurlijk de verrassing van onze lieve vrienden uit Palafrugell. Nieves heeft het lichamelijk en geestelijk zwaar, maar zal ongetwijfeld heel blij worden van dit mooie gebaar ?.