BLIJDSCHAP IN MALAGÓN

wereldasielenZoals de meeste van onze volgers weten, heeft Nieves een heel moeilijk jaar achter de rug. Enkele keren heeft zelfs deze dappere vrouw op het punt gestaan om ‘de handdoek in de ring te gooien’.

Maar iedere keer wist zij zich met hulp van haar ouders en uit liefde voor haar dieren weer te herpakken. WereldAsielen was dan ook dolgelukkig dat er door een anonieme voerfabrikant heel veel voer was gedoneerd om haar dit welverdiende steuntje in de rug te kunnen geven.

Maandagochtend in alle vroegte heeft Jankees Proper 14 pallets honden- en kattenvoer gelost bij project 90: ons asiel in Malagón. En natuurlijk niet te vergeten de verrassing van Dolores & Jordi voor de honden van Nieves, t.w.: een pallet vol dekens ❤️!

Kijk en geniet van bijgaande foto’s; de zwerfpoezen buiten het asiel genieten van het blikvoer uit Holland. En ook voor de honden in het asiel is er voorlopig meer dan genoeg voer én een lekkere warme deken voor de koude nachten.

Nieves blij, wij blij en u hopelijk ook! Hartelijk dank aan iedereen die deze donatie heeft mogelijk gemaakt.