FEESTSTEMMING BIJ SIEMPRE CONTIGO

wereldasielenDinsdagochtend vroeg vond het derde en laatste deel plaats van het grote voertransport. In het schemerdonker werd Jankees Proper opgewacht door Carmen, Sonia en nog veel meer vrijwilligers van project 79: het asiel Siempre Contigo in Rota, een gemeente dichtbij Cádiz.

Kees loste maar liefst 8 pallets hondenvoer en 8 pallets kattenvoer!! Vanwege de onverharde opgang van het asiel kon hij helaas niet heel dichtbij parkeren, maar dat mocht de pret niet drukken. Net als bij de vorige donatie gingen alle vrijwilligers ook nu weer enthousiast aan de slag met kruiwagens, winkelwagentjes en steekkarren. Ondanks de tijdrovende klus viel er geen onvertogen woord ?!

Op bijgaande foto’s is de blijdschap in Rota goed zichtbaar. Sonia, een van onze contactpersonen, verwoordde het prachtig; volgens haar was de komst van Kees mooier dan ‘Reyes Magos’ (Reyes Magos = Driekoningen; in Spanje is dit een nationale feestdag waarop de kinderen worden bedolven onder cadeaus).

Wij zijn heel blij dat we met dit transport zoveel mensen gelukkig hebben kunnen maken en verheugen ons nu alweer op de volgende donatie ….