DOOR WEER EN WIND

wereldasielenMorgenochtend vroeg vertrekt Jankees Properr met zijn vrachtwagen gevuld met voer richting Spanje. Net als bij het laatste transport treft hij het niet echt met het weer … Maar daar laat ‘onze’ Kees zich niet door weerhouden want afspraak is afspraak en de dieren in Spanje kunnen wel wat extra voer gebruiken.

Deze keer valt ons asiel in Alicante (project 07) in de prijzen; als alles goed gaat, worden daar eind deze week maar liefst 20 pallets!! met blikken hondenvoer gelost. En omdat Kees nog een plekje overhad in de wagen, kan hij ook nog een paar pallets kattenvoer meenemen voor Dolores en Jordi (project 94) zodat zij de komende maanden voldoende voorraad hebben om alle kolonies zwerfkatten rond Palafrugell te kunnen blijven voeren ?.

GOEDE REIS, Kees; in gedachten rijden we de komende dagen met je mee en we hopen natuurlijk dat je veilig en zonder problemen in het zuiden aankomt!!