DIKBIL houdt José uit zijn slaap

wereldasielenAan spanning geen gebrek in huize Ornaque. Een van de honden had nl. al een tijd last van een hardnekkige ontsteking aan een van zijn voorpoten. Verschillende antibioticakuren brachten helaas geen verbetering en Culo Gordo (lett.vertaald: Dikbil) ging zienderogen achteruit. Nachten achter elkaar sliep José op een matras in de woonkamer naast zijn trouwe viervoeter, maar het mocht niet baten en waar men al weken voor vreesde, moest uiteindelijk gebeuren: Dikbil’s linkervoorpoot moest geamputeerd worden ?.

De dagen voor de operatie liep de spanning bij onze Spaanse vrienden logischerwijs nog verder op; zelfs de dierenarts wist nl. niet hoe de hond uit de operatie zou komen …

Maar toen Dikbil eenmaal thuis was, knapte hij snel op en probeerde hij met hulp van José weer een paar stapjes te zetten. Hier had niemand van durven dromen. En nu zijn we alweer een paar weken verder en kunnen we met opluchting zeggen dat het een goede beslissing is geweest om José’s lieveling onder het mes te laten gaan. Dikbil loopt zelfstandig, heeft weer eetlust en geniet zichtbaar van de eerste zonnestralen van dit jaar ❤️.

Mocht u José en Anna willen helpen met het betalen van deze dure ingreep, dan zien wij uw bijdrage graag tegemoet op rekening: NL20 TRIO 0198 3427 56 o.v.v. Project 82: operatie Dikbil. Bij voorbaat hartelijk dank!