Charlie

wereldasielen!! Let op: beelden kunnen als schokkend worden ervaren !!

Met grote regelmaat krijgen de vrijwilligers in Moreni, Roemenië, te maken met schrijnende gevallen. Zo werd Charlie op een regenachtige dag bij de dierenarts in Moreni gebracht. Hij was zwaar verwaarloost, zijn vacht was verschrikkelijk vervilt en vervuild met distels en zijn hele lichaam was bedekt met honderden vlooien en teken. Degene die hem vonden, wisten niet eens hoe ze hem moesten oppakken, nog afgezien van zijn ondragelijke geur. Ook was onbekend of hij nog wel iets kon zien. Wel was overduidelijk, dat Charlie veel pijn had.

Zodra de dierenarts hem begon te scheren, werd meer en meer duidelijk hoe ernstig Charlie er aan toe was. Onder zijn vervilte vacht was alleen een gewonde en aangetaste huid zichtbaar, aangevreten door de honderden vlooien en teken. Wanneer Charlie niet was gevonden en naar de dierenarts was gebracht, had hij het ongetwijfeld niet overleefd.

De goede zorgen van de dierenarts en de vrijwilligers heeft Charlie er weer bovenop geholpen. Hij is nu een vrolijke, liefdevolle jongen die alweer vergeten is hoe ellendig zijn leven was. Hij heeft nog altijd vertrouwen in de goedheid van de mens. Binnenkort zal hij zijn nieuwe avonturen in Engeland gaan beleven.

Helaas zijn er nog vele andere Charlie’s. Wilt u de vrijwilligers van Happy Dogs Moreni in Roemenië steunen, zodat zij ook de andere Charlie’s kunnen helpen, dan is uw bijdrage meer dan welkom op rekening NL20 TRIO 0198 3427 56 o.v.v. project 06.

Kijk het filmpje van die kleine lieverd via ons youtube kanaal: https://youtu.be/VMYIYkpHcus