Blije poessies bij Proyecto Gato

wereldasielenVorig jaar ontvingen de vrijwilligers in Morgadans (project 74) een verrassing van hun projectmedewerker. Zij had ter gelegenheid haar verjaardag van familie en vrienden geld gekregen en wist direct een goede bestemming hiervoor ….

Medio vorig jaar zijn de ruim 250 poezen verhuisd uit Vigo naar hun nieuwe onderkomen buiten de stad, in de gemeente Morgadans. Ondanks dat dit nieuwe asiel vele malen beter/vrolijker/lichter is dan het vorige, konden de ruimtes nog wel wat aankleding gebruiken ?. Daarom werd er in goed overleg besloten om voor alle 5 verblijven een krabpaal te kopen. Fátima één van onze contactpersonen, ging op zoek naar duurzame krabpalen zodat de poezen er lang plezier van zouden hebben.

Door COVID duurde het heel lang voordat deze geleverd konden worden, maar bij de aanblik van zoveel blije en nieuwsgierige poezen was dit ‘euvel’ heel snel vergeten. Kijk en geniet van deze vrolijke beelden uit het kattenasiel in Morgadans.
https://www.youtube.com/watch?v=lR5Kz51kqTg