EEN LICHTPUNTJE VOOR NIEVES

wereldasielenVorige week lieten wij u weten dat Jan Kees Proper 12 pallets had geladen voor twee van onze Spaanse projecten.
Nieves was 18 juni de eerste gelukkige en als iemand deze opsteker nodig heeft, dan is zij het wel. De meeste van u weten mogelijk dat deze dappere vrouw al jaren alleen voor staat voor de dagelijkse zorg van ong. 60 honden; daarnaast is zij afgelopen jaar enkele malen geteisterd door angst- en paniekaanvallen veroorzaakt door de enorme uitzichtloosheid in combinatie met angst om haar ouders’ gezondheid (zowel haar vader als moeder heeft langere tijd op de IC gelegen ivm Covid).

Ook al zit Nieves er geestelijk en lichamelijk behoorlijk doorheen, toch geeft onze bikkel niet op. Ze houdt nl. zielsveel van haar honden en heeft geprobeerd te accepteren dat bijna alle honden die nu in het asiel zitten, ook bij haar zullen blijven. Deze honden komen door ernstige gedragsproblemen, ouderdom, ziekte etc. helaas nooit meer in aanmerking voor adoptie.

Dus gaat ze door en WereldAsielen is dolblij dat wij haar vandaag een hart onder de riem konden steken middels deze prachtige voerdonatie. Voorlopig even geen zorgen over voer, dekens, benches etc. en het is Nieves en haar dieren van harte gegund.