Update bosbranden Griekenland

wereldasielenEen paar dagen geleden berichtten wij over de bosbranden in bepaalde delen van Griekenland. Ons contactpersoon Liana van de Hellenic Animal Welfare Society in Koropi, project 09, liet gelukkig snel weten dat met het asiel in Koropi, 35 kilometer onder Athene, vooralsnog niets aan de hand was.
Wel zijn ze uit voorzorg continu in het asiel aanwezig en helpen ze omliggende gemeenten.

Liana schreef gisteren dat de situatie in het asiel nog steeds veilig is, maar dat ze grote hoeveelheden medische benodigdheden, (met name brandwond crème en verbandmiddelen) sturen naar o.a. Istiaia op het eiland Evia, dat nog steeds door felle branden wordt geteisterd.
Iedereen houdt het hart vast.

Er is dus nog steeds hulp nodig.
Doet u alstublieft mee?
Graag uw donatie op NL20TRIO 0198 3427 56 tnv WereldAsielen ovv Bosbranden

Hartelijk dank!