ANTONIO ENIGE TIJD ‘ONTHAND’

wereldasielenAntonio Murciano, de drijvende kracht achter WereldAsielen project 08 (Amnistia Animal Jaén, Andalusië) is enkele weken uit de running geweest. De oorzaak van deze ongewenste ‘rustpauze’ was een flinke bijtwond in zijn rechterhand. Aanvankelijk deed onze gepensioneerde, gepassioneerde dierenvriend nogal luchtig en laconiek over de wond die hij had opgelopen bij een reddingsactie; echter vanwege een heftige ontsteking moest hij in het ziekenhuis worden opgenomen om via het infuus antibiotica toegediend te krijgen!!

Zoals wij Antonio kennen, wilde hij niet te lang stil staan bij dit vervelende ‘akkefietje’ en benadrukte hij meermaals dat de hond geen enkele schuld had aan deze onfortuinlijke actie. Het arme dier op de foto was er nl. heel slecht aan toe en Antonio begreep heel goed dat deze stakkerd het vertrouwen in de mens volledig kwijt was geraakt. Hoe kon deze hond nou weten dat Antonio hem alleen maar wilde vangen om hem te helpen ….?!

Direct nadat Antonio de hond had gered, heeft hij de galgo naar de dierenarts overgebracht voor een uitgebreide check en de juiste behandeling. De kosten hiervoor heeft hij zelf betaald, maar WereldAsielen wil hem natuurlijk graag financieel tegemoetkomen. Mocht u ons hierbij wllen helpen, dan is een kleine bijdrage op bankrekening NL20 TRIO 0198 3427 56 t.n.v. Stichting WereldAsielen o.v.v. project 08 natuurlijk van harte welkom.

PS: de galgo van de foto is inmiddels aan de beterende hand en verblijft in een gastgezin. Antonio hoopt met heel zijn hart dat er binnenkort een familie komt die deze lieve schat wil adopteren.