DOLORES HEEFT HET ZWAAR

wereldasielenEn helaas niet alleen op dit moment, maar al gedurende enkele maanden. Door een zeer onfortuinlijke val in haar eigen tuin wordt zij nl. al geruime tijd gekweld door helse pijnen. Het was waarschijnlijk beter geweest als zij eerder was geopereerd en een nieuwe heup had gekregen, maar door Covid loopt ook in Spanje de niet-acute gezondheidszorg ernstig achter op schema. Daarbij komt dat Dolores zelf per se 2 x gevaccineerd wilde zijn alvorens ‘onder het mes’ te gaan ….

Dolores en Jordi leven al anderhalf jaar super voorzichtig om geen Corona te krijgen dus pas nadat de 2e vaccinatie een feit was, kon de noodzakelijke operatie eindelijk gepland worden.
Op vrijdag 1 oktober heeft de zware ingreep plaatsgevonden en op bijgaande foto’s (die wij met toestemming van Dolores plaatsen!), kunt u zien dat zij nog steeds heel veel pijn heeft. Gelukkig wijkt haar steun en toeverlaat Jordi ook nu niet van haar zijde; daarnaast hoeft Dolores zich voorlopig even geen zorgen te maken over haar kolonies zwerfkatten in en om Palafrugell.

Dolores’ hartsvriendinnen Anna (70 jaar) en Carmen (80 !! jaar) hebben de dagelijkse voerrondes al een tijdje geleden van haar overgenomen en zullen dit ook de komende maanden blijven doen.
Het revalidatietraject zal zeker enkele maanden gaan duren en tot die tijd zullen Anna en Carmen er alles aan doen om hun dappere vriendin te ontlasten. De vrouwen kennen elkaar al tientallen jaren en hebben geen van drieën een makkelijk leven gehad; de band tussen hun drietjes is dan ook heel erg hecht. WereldAsielen heeft aangeboden om Anna en Carmen financieel bij te staan in het geval er medische kosten en/of kosten voor voer worden gemaakt.

Wilt u deze fantastische vrouwen ook steunen, dan is iedere bijdrage (hoe bescheiden ook) van harte welkom op de rekening van WereldAsielen:
NL20 TRIO 0198 3427 56 o.v.v. Dolores (project 94).

Namens Dolores en haar vriendinnen heel hartelijk dank!