JOSÉ KAN ZIJN GELUK NIET OP

Enkele weken geleden, op 11 december om precies te zijn, deden wij een oproep voor project 82: José en Anna Ornaque in Massanes. Kort daarvoor was hun stokoude autootje er definitief mee gestopt en aangezien deze lieve mensen (met meer dan 50 oude, zieke en behoeftige honden) onmogelijk zonder eigen vervoer kunnen, hoopten wij hen samen met u te kunnen helpen met de aanschaf van een ‘nieuw’ autootje …

Mede dankzij uw en onze steun heeft José afgelopen week zijn nieuwe ‘bolide’, een tweedehands VW Polo, kunnen ophalen (zie bijgaande foto). Hij is dolgelukkig dat hij niet langer van anderen afhankelijk is en in geval van nood direct naar de dierenarts kan. Namens José en Anna willen wij u heel hartelijk danken voor uw bijdragen; laten we hopen dat zij weer een tijdje veilig de weg op kunnen!