Update Gostomel, Kiev

wereldasielenEindelijk een positief bericht uit Kiev.

Gistermorgen is de groene corridor naar Gostomel even geopend voor de evacuatie van mensen.

Valeriy, de echtgenoot van Asia (78 jaar oud) zag tijdens deze evacuatie kans om een generator, 70 liter benzine, 500 kg voedsel voor de honden en een beetje voedsel voor de medewerkers door te sluizen naar Maxim, één van de leidinggevenden van het asiel. Maxim kon alles vervolgens naar het asiel brengen. Wat een ongelooflijke helden!!!

De honden hebben weer voor een paar dagen voer, de medewerkers hebben te eten en heel belangrijk: de waterpomp kan gemaakt worden. De honden hadden al twee dagen geen water meer, dus hopelijk krijgen ze de waterpomp snel aan de praat.

We hopen nog steeds op een groene corridor naar het asiel nodig omdat er nog minimaal nog 3000 kg droogvoer nodig is om de komende tijd door te komen.

Op de foto staat Valeriy, onze grote held!