Update P.47 Gostomel shelter, Kiev

wereldasielenHet asiel heeft een nieuwe auto gekregen!!!

Twee jaar geleden was de auto van het asiel eigenlijk al rijp voor de sloop. Maar door alle onkosten van het asiel, lukte het niet om geld apart te leggen voor een nieuwe. Tijdens de oorlog hield de auto er helemaal mee op en Asia zat met de handen in het haar.

Mari, actief op sociale media en niet voor één gat te vangen, ging op zoek naar een oplossing. Zij volgde de Oekraïense blogger Anita Solovei al een tijdje en Mari nodigde haar uit op het asiel. Ze liet haar zien hoe het er in het asiel aan toe ging en hoe de dieren er uit zagen (dik en gelukkig) 😂

De blogger geloofde in het asiel en begon een fundraising. En een paar dagen geleden was het eindelijk zo ver. Een prachtige Mercedes Sprinter kwam het terrein op rijden. Asia, Mari en de medewerkers hebben altijd al gedroomd van zo’n bus.

Nu kunnen ze weer veilig honden, vlees en materialen vervoeren.

Wij wensen alle medewerkers van het asiel veel veilige kilometers toe en bedanken Anita Solovei voor al haar inspanningen.