Mari is de steun en toeverlaat van Asia

wereldasielenMari is de steun en toeverlaat van Asia. Al zo lang ze zich kan herinneren, is ze op het asiel van haar oma te vinden. Het asiel is haar tweede thuis en tussen de dieren is ze het gelukkigst.

Dat heeft haar doen besluiten om het levenswerk van haar oma voort te zetten.

Asia is al behoorlijk op leeftijd en het zware werk gaat haar niet in de koude kleren zitten. Mari heeft inmiddels alle administratieve taken op zich genomen en ze is fulltime op het asiel te vinden. Zo wordt ze langzaamaan voorbereid op het moment dat ze het stokje van Asia gaat overnemen.

Wat een dappere en stoere beslissing van zo’n jonge meid. Vorig jaar is ze afgestudeerd. Ze had de wijde wereld in kunnen gaan, maar ze kiest voor een zwaar, onzeker bestaan. Want als je een asiel runt, weet je dat je eigenlijk nooit kunt stoppen. Maar niets houdt haar tegen, ze volgt gewoon haar hart.

We hopen van harte dat Asia het nog een tijdje volhoudt, maar wat moet het een geruststellende gedachte voor haar zijn dat ze zich geen zorgen hoeft te maken om de dieren waar ze zielsveel van houdt en de toekomst van het asiel.