Steun aan de dieren in Porto Rafti

wereldasielenSinds begin dit jaar heeft WereldAsielen er een nieuw project bij: Filozoiki Markoupolo Porto Rafti, een kleine shelter nabij het vliegveld van Athene.
Het asiel wordt ‘bemand‘ door 4 vrouwen met een enorm groot hart voor zwerfdieren: Kris en haar team.

Dag in dag uit proberen zij de vele zwerfdieren te helpen, door ze op te vangen in hun kleine asiel, of door ze op straat te helpen overleven.
Elke dag dienen zich nieuwe “ gevallen” aan en elke dag is het de kunst om een oplossing te vinden voor de zoveelste zieke, verwaarloosde of mishandelde hond of weer een nestje gedumpte puppies van een paar weken oud. Er is een tekort aan alles: ruimte, voer, medicijnen, een veilige plek voor de puppies, anti parasitaire middelen, bouwmaterialen om de shelter ‘overeind te houden’ en fatsoenlijk van water te kunnen voorzien. Elke dag zijn er zorgen over het lot van de dieren en de financiën.

Op de foto ziet u Nero, zo is hij op straat gevonden, niemand keek naar hem.
Nero kon rekenen op de hulp van het team van Kris. Deze foto staat symbool voor heel veel zwerfdieren in Griekenland….
Binnenkort kunt u meer over dit project lezen op onze website.

Op 24 juni reist onze vrijwilliger Carolien Gijzen voor het eerst naar dit asiel.

Hoe geweldig zou het zijn als zij een bedrag kan mee brengen voor de aanschaf van wat bouwmaterialen en nieuwe waterslangen, of de behandeling van een gewonde hond die moet wachten tot dat er voldoende geld is voor de dierenarts?

Wilt u helpen? Dan heel graag uw donatie op NL20TRIO0198342756 t.n.v. WereldAsielen onder vermelding van Porto Rafti.

Onze hartelijke dank