Siempre Contigo, Rota Spanje (project 79)

wereldasielenIedereen weet dat de zomers in Spanje erg warm zijn, vooral in het zuiden, waar het asiel van Siempre Contgo zit. Het is dus belangrijk dat de dieren van het asiel zoveel mogelijk water hebben en plekjes met schaduw om het hete weer te kunnen weerstaan.

Nu dat het flink warmer wordt in Spanje (het was een rare winter en het bleef maar regenen), is het tijd voor de honden om te genieten van hun zwembaden.
Siempre contigo heeft vorig jaar een paar zwembaden voor de honden gebouwd en mochten de honden voor het eerst het water proberen.

De meeste honden vonden het wel spannend, maar met een beetje hulp (hondensnoepjes) ontdekte ze dat het toch wel leuk was. En na het rennen in de zon is het erg lekker om even af te koelen in het zwembad.
Zodra deze zwembaden schoon zijn en vol met water zitten is het pas echt zomer!

 

wereldasielen

wereldasielen