Mirabel krijgt een geweldige kans

wereldasielenAnia van project 13: Przystanek Psykoty (halte voor honden en katten), zet zich al jarenlang in voor hulp aan kansloze dieren in en uit Polen.

Dit project, voorheen project Vendi, is vooral een hospice voor oude en zieke dieren; deze dieren brengen de laatste fase van hun leven door in huis bij Ania en Robert. Dit fantastische echtpaar doet er alles aan om het ‘hun’ honden en katten zo comfortabel mogelijk te maken.

In dit specifieke geval heeft Ania besloten om zelfs nog iets verder te gaan. Zij heeft Mirabel, een hond afkomstig uit de woestijn van Qatar bij haar laten brengen. Mirabel is nu veilig bij Ania en Robert thuis en vanuit hier zal Ania voor haar op zoek gaan naar nieuwe baasje in Polen. Prachtig om te zien waartoe Ania is staat is om het leven van een hond te verbeteren.

Hopelijk bent u bereid om project 13 hierbij te helpen; zoja, dan kunt u een bijdrage overmaken op de rekening van Stichting Wereldasielen NL20 TRIO 0198 3427 56 o.v.v. Mirabel.

Heel hartelijk dank voor uw steun.