Feest voor de dieren!

wereldasielenOp zaterdag 29 juli jl. vierde een van de bestuursleden van WereldAsielen haar 60e verjaardag voor familie en vrienden. Al ver van tevoren ontving haar zus vragen over cadeausuggesties en niet geheel toevallig had deze de gouden tip. De jarige wilde namelijk heel graag een donatie voor een van de projecten die WereldAsielen sinds kort steunt, te weten de shelter Filozoiki Omada Markopoulo in Porto Rafti, Griekenland.

Daar zetten Kris en haar team zich al sinds 2010 met hart en ziel in voor de zwerfdieren aldaar en redden wat er te redden valt met zeer beperkte middelen. Als het goed is komt deze naam u bekend voor, want de projectmedewerker doet regelmatig verslag van dit project op FB en in de WereldKrant.

Het geluk lijkt een beetje aan Kris’ kant, want ze heeft vrij recent een paar keer een mooie donatie gehad van een gulle donateur, waarmee een mooie verbouwing van het slechtste deel van het asiel mogelijk is gemaakt. Maar er moet nog zo veel meer.

Vandaar dat het jarige bestuurslid haar persoonlijke wensen graag inruilde voor een donatie ten behoeve van dit project.

WereldAsielen is erg blij te kunnen melden dat in de speciaal voor WereldAsielen gemaakte ‘partybox’ het prachtige bedrag van 1040 euro kon worden geteld.

De projectmedewerker was met stomheid geslagen en Kris? Deze kan haar geluk niet op en snapt niet hoe zo veel geluk haar en haar dieren opeens ten deel kan vallen. “WereldAsielen realiseert onze hoop en dromen en zal altijd een plek in ons hart houden”, aldus een geëmotioneerde Kris.

Tot slot hoopt de versgebakken 60-jarige zelf dat deze actie ook anderen zal stimuleren iets dergelijks te doen. Kleine moeite en een groot gebaar!