Griekse Nina gedumpt, aangereden en volledig hersteld

Ontroerend nieuw filmpje, afkomstig van The Hellenic Animal Welfare Society (HAWS) in Koropi (WereldAsielen project 09). Dit Griekse project heeft WereldAsielen vorig jaar overgenomen van Stichting Helena Beels Buitenlandse Dierenasielen. Mevrouw Beels wordt dan ook expliciet bedankt in het begeleidend mailtje bij de video, want dankzij haar (en haar stichting) is er veel bereikt in dit asiel.

Terug naar het filmpje waarin Nina de hoofdrolspeelster is. Zij was gedumpt langs de kant van de weg en helaas aangereden door een auto. Zwaargewond werd zij gevonden door dierenliefhebbers die haar naar het hospitaal van HAWS brachten. Na twee moeilijke operaties, drie maanden revalidatie en door de zeer goede zorgen (en ook liefde) van het diergeneeskundig team herstelde Nina volledig!

Daarna was het de beurt aan Ioanna en zij trimt gratis de zwerfhonden van HAWS om ze ‘geschikter’ te maken voor adoptie. Voor ons was Nina zo al mooi genoeg, maar wat een verschil zeg. En het werkte, want er kwam iemand om Nina te adopteren. Bijna aan het einde van het filmpje ziet u, naast de trimster, Nina in de armen van haar nieuwe baasje. Om voor altijd haar pijnlijke verleden te vergeten.