Sluiting asiel Ayuda Animal, Valdepeñas (project 02)

We doen ons uiterste best om asielen die in zwaar weer verkeren te helpen, maar helaas kunnen ook wij niet voorkomen dat een asiel soms moet sluiten. De drie bevlogen jongedames van Ayuda Animal (project 02) in het Spaanse Valdepeñas hebben met pijn in het hart besloten met hun kleine dierenopvang te stoppen. Door een verhuizing en nieuwe banen konden zij de honden niet meer verzorgen zoals ze gewend waren te doen.

Voordat het zover was, hebben de dames voor alle honden een goed adres gezocht. Spullen zoals hondenmanden, dekbedden en voer zijn – met onze instemming – aan een bevriende hondenopvang in Ciudad Real geschonken. Deze gemeente ligt vlakbij Valdepeñas en wordt ook gerund door enkele enthousiaste jonge vrouwen.

Wij zijn blij dat alle honden een plekje hebben gevonden en danken alle donateurs die in het verleden Ayuda Animal gesteund hebben!