Nieuw inzamelpunt in Tilburg

Vanaf nu heeft WereldAsielen ook een klein inzamelpunt in Tilburg! Naast ons al bestaande inzamelpunt op de grens van Drenthe/Groningen (en de verschillende opties in Noord-Holland) is dit een zeer welkome aanvulling en geeft zuidelijker woonachtige donateurs de gelegenheid om makkelijker spullen aan te bieden.

Het blijft de bedoeling dat wij echt grote partijen rechtstreeks ophalen, maar het dekt de kosten niet (en is vanuit milieu-oogpunt niet wenselijk) om voor 2 dekbedden en 1 zak voer vanuit Noord-Holland te rijden. Terwijl we juist die spullen zo ontzettend goed kunnen gebruiken voor onze projecten in het buitenland! Daarom zijn we blij met het aanbod van Marlies om als inzamelpunt te fungeren. Welkom bij de club, Marlies!

Wat we inzamelen? Kijk hier en neem contact met ons op.