DOLORES BEDANKT WERELDASIELEN VOOR SPOEDDONATIE

Het zijn zware tijden in huize Pelegrí; Jordi, Dolores’ man en steun-en-toeverlaat, zit midden in een zwaar behandelschema waarvoor het echtpaar maar liefst 35x naar het ziekenhuis in Gerona moet. Evengoed klaagt men niet, want er is goede hoop dat Jordi volledig zal genezen van de bestralingsbehandeling.

Klagen of zeuren, daar zijn Jordi en Dolores sowieso wars van. Hoe moeilijk zij het ook hebben, er is altijd, maar dan ook altijd!! oog voor degenen die het nog zwaarder hebben dan zij. En dat zijn er is Spanje door de afschuwelijke gevolgen van de Corona-crisis én de noodtoestand, onnoemelijk veel. Niet alleen telt Spanje een enorm aantal overleden patiënten, ook op straat komen heel veel zwerfdieren om van de honger … ?.

Maar, het is Dolores gelukt om een ontheffing te krijgen op het geldende verbod om naar buiten te gaan. Met deze officiële verordening is het haar toegestaan om ‘s avonds haar dagelijkse voerrondes te doen. De kolonies zwerfkatten in en om Palafrugell kunnen immers niet zonder haar!

Dus gaat Dolores direct bij thuiskomst uit het ziekenhuis op pad. Momenteel niet met de onlangs door WereldAsielen gedoneerde blikjes kattenvoer, maar met droge brokjes. Veel hygiënischer en natuurlijk ook veel minder tijdrovend.
Wij waren dan ook heel erg blij dat we haar deze week een spoeddonatie konden sturen voor de aanschaf van een flinke voorraad droogvoer.

Op bijgaande ‘actiefoto’ krijgt u een goed beeld van onze Spaanse heldin. WereldAsielen is supertrots op deze dappere vrouw en onze projectmedewerker steekt haar regelmatig een hart onder de riem. Op de andere foto ziet u Jordi en Dolores die alle donateurs, vrienden en volgers van WereldAsielen bedanken voor hun niet-aflatende steun in deze zware tijden. Project 94 kan gelukkig weer even vooruit en alle vrijwilligers van WereldAsielen werken keihard door om hopelijk de komende weken zoveel mogelijk hulp te kunnen blijven bieden ?.