Evenementen in tijden van Corona

Al jaren staat WereldAsielen met groot plezier op diverse jaarlijkse evenementen. Het is een van de belangrijkste manieren om fondsen te werven. Met een mooie informatiekraam, enthousiaste vrijwilligers en prachtige prijzen die te winnen zijn met de loterij. Prijzen die door andere vrijwilligers en donateurs worden geschonken en door weer andere vrijwilligers fraai worden ingepakt.

U raadt het vast al…

Gisteren ontvingen we een email van Zaandijk Leeft, dat ieder jaar in augustus een jaarmarkt organiseert: ook deze komt dit jaar te vervallen. En hiermee zijn alle evenementen waar WereldAsielen aanwezig zou zijn geannuleerd.

Dat betekent concreet geen Doggy Days in Holten, geen Erkemederhondendag in Zeewolde (om ook andere redenen komen te vervallen) en dus ook geen Zaandijkerjaarmarkt…

Al eerder ontving u informatie over een nieuw initiatief: de eerste WereldAsielen-bingo die op 19 april jl. zou hebben plaatsgevonden. Ook deze ging uiteraard niet door.

We houden u natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen en zodra er weer íets mogelijk is, zal WereldAsielen proberen er bij te zijn.

Tot die tijd wensen we u een goede gezondheid toe.
Houd het hoofd koel en het hart warm in deze afstandelijke tijden!