Vrijwilligers asiel Gostomel

wereldasielenWaar zou het asiel van Gostomel zijn zonder vrijwilligers??

Asia en Valeriy hebben beide Corona gehad. Gelukkig zijn ze inmiddels hersteld en weer volop in het asiel te vinden.

Tijdens hun afwezigheid hebben een grote groep vrijwilligers keihard gewerkt om het asiel draaiende te houden. Zij hebben dagelijks alle dieren verzorgd, hokken gerepareerd, toegangsdeuren vervangen, brandhout gekapt, de dieren ontvlooid en ontwormd en vooral ook heel veel aandacht gegeven. Als klap op de vuurpijl hebben ze een grote schoonmaak georganiseerd. Zo konden Asia en Valeriy bij terugkomst in een iets rustiger tempo hun werkzaamheden weer oppakken.

Tijd dus om de vrijwilligers een keer in het zonnetje te zetten.

Bedankt lieve vrijwilligers, het Gostomel asiel is ontzettend blij met jullie en kan niet zonder jullie!!!