Karina zegt: “Dank jullie wel!”

wereldasielenKarina, project 92 in Polen, heeft onlangs een UV lamp kunnen aanschaffen met de hulp van alle donateurs van WereldAsielen.

Deze lamp helpt het nog beter schoon houden van de verblijven, het bespaart tijd en schoonmaakmiddelen. Een steriele omgeving is heel belangrijk vooral als je af en toe te maken hebt met besmettelijke ziektes.

Over ziektes gesproken… een tijd geleden raakte Karina en haar gezin besmet met Covid 19. Het verloop van de ziekte was niet echt prettig en de overvolle opvang hielp niet erg mee aan het herstel. Op een gegeven moment was zij niet meer in staat voor haar asielhonden te zorgen en was ze genoodzaakt een betaalde hulp aan te nemen. Dit maakte het voor haar financieel nog zwaarder dan normaal.

Ze wil dan ook benadrukken hoe dankbaar ze is voor de donaties via stichting WereldAsielen.

Hartelijk bedankt voor jullie steun!!!