EEN VEILIGE SCHUILPLAATS VOOR DE POEZEN IN PALAFRUGELL

wereldasielenDolores (project 94) bezoekt meerdere keren per week samen met haar vriendinnen Carmen en Anna een aantal kattenkolonies in en om Palafrugell.

Al vele jaren worden door dit ‘supertrio’ op verschillende locaties tientallen poezen gevoerd en van schoon drinkwater voorzien; bijna alle poezen worden en/of zijn gesteriliseerd en als het nodig is, worden ze meegenomen naar de dierenarts voor medische verzorging.

Stichting WereldAsielen steunt project 94 al meer dan 10 jaar en onze projectmedewerker heeft om de week telefonisch contact met Dolores en Jordi. Zo blijft zij goed op de hoogte van de situatie in huize Pelegrí.

Vorige maand heeft Dolores een prachtig cadeau ontvangen van mw. Helena Beels, een van onze oudere donateurs én kattenliefhebber pur sang! Dankzij deze royale donatie was het mogelijk om twee tuinhuisjes aan te schaffen voor een omheind terrein waar ca. 40 à 50 katten leven.

De bouwpakketten zijn door Jordi, Dolores’ echtgenoot en steun en toeverlaat, samen met Paco en een paar andere vrijwilligers in elkaar gezet en gebeitst. Deze huisjes zullen dienst doen als schuil- en slaapplek voor de vele poezen!!

Dolores lijdt helaas al maanden helse pijnen; desondanks is de enorme blijdschap om deze prachtige donatie goed zichtbaar op bijgaande foto’s.

Hartelijk dank aan mw. Beels namens Dolores, de vrijwilligers van WereldAsielen en alle poezen in Palafrugell.

 

wereldasielen   wereldasielen