Zaanse Stichting Dierenzorg bedankt!

wereldasielenAl langere tijd krijgt vrijwilliger Suze ongeveer maandelijks van het asiel in Zaandam een berichtje dat er weer van alles klaar ligt om op te halen. Dit betreft dan met name zakken voer, maar ook manden en andere dierenartikelen mogen mee.

Suze haalt op en brengt de buit naar de opslag van WereldAsielen in Beverwijk en zodra daar weer voldoende is verzameld, worden de pallets gestapeld en klaargemaakt voor transport naar het buitenland.

Op dit moment is de opslag vrij leeg, want wie het een beetje volgt; vorige maand is de firma Hoekema weer met vele pallets naar Spanje afgereisd om daar met open armen te zijn ontvangen door diverse projecten. De uitroep “Mooier dan Kerstmis!” is daar regelmatig gevallen.

Dit zou allemaal niet mogelijk zijn zonder initiatieven zoals dat van het asiel in Zaandam.

WereldAsielen wil dit asiel dan ook hartelijk bedanken voor deze fijne samenwerking en heeft om die reden een donatie gedaan. Dit onder het motto: Kleine attenties onderhouden de vriendschap.

We hopen nog vaak deze rit naar het asiel in Zaandam te mogen maken!