Update Oekraïne

wereldasielenWe zijn nu een paar weken verder in de oorlog, en het ziet er niet naar uit dat het binnenkort vrede op aarde is. Dat geeft ons echt kopzorgen. Want wat kunnen we doen?

We hebben in ieder geval samen met andere kanjers een gigantische hoeveelheid hulpgoederen ingezameld. Dat gaat naar het grensgebied van Polen en Oekraïne. Een deel wordt dan gegeven aan lokale asielen die dieren opvangen, een ander deel gaat naar Oekraïne zodra het lukt en een deel wordt uitgedeeld aan mensen die binnenkomen vanuit Oekraïne met dieren.

Maar ja, hoe nu verder? Want onze geweldige donateurs hebben nu ruim 5.000 euro gedoneerd, en we hebben als proef al wat overgemaakt, alleen kunnen ze er nu niet veel mee. Ze kunnen wel voer kopen, maar het kan niet naar het asiel worden gebracht, omdat alles omsingeld is en levensgevaarlijk is om met een auto te rijden naar het asiel.

We hebben voor nu dan ook besloten goed contact te houden en zodra de kans zich voordoet zullen we direct het ingezamelde geld ter beschikking stellen aan ze. We hopen dat zich snel een kans voordoet.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van alles wat er gebeurt, er is nauw contact met de kleindochter van de asielbeheerder.

Mocht iemand toch nog een donatie willen doen, dan blijft dat natuurlijk heel erg welkom.
NL20 TRIO 0198 3427 56 tnv WereldAsielen ovv Oekraine