DE RUST IS WEERGEKEERD BIJ ASA

wereldasielenNa enkele spannende en zeer intensieve weken kan men bij ons asiel in Ciudad Real, ASA (project no. 02), eindelijk weer opgelucht adem halen.

Drie weken geleden werden de vrijwilligers opeens geconfronteerd met diverse gevallen van PARVO. Alle alarmbellen begonnen te rinkelen en het team kwam direct in actie. Meerdere dieren werden in zeer slechte conditie opgenomen bij de dierenarts. Godzijdank hebben de meeste van hen het overleefd; slechts twee honden hebben het helaas niet gered, dit tot groot verdriet van Cari en haar toegewijde collega’s.

Vanaf de allereerste seconde begon met koortsachtig met schoonmaken; alle verblijven en overige spullen werden 24/7 ontsmet. Alles werd gedaan om de onverwachte uitbraak van dit zeer besmettelijke virus de kop in te drukken. En gelukkig met succes.

Echter, heeft deze afschuwelijke PARVO-uitbraak de toch al hoge uitstaande schuld bij de dierenarts door dagenlange opnames en medicijnkosten nog verder doen oplopen …

Wilt u het team van ASA na alle spanning van de afgelopen weken een klein steuntje in de rug geven, dan is uw bijdrage meer dan welkom op de bankrekening van Stichting WereldAsielen: NL20 TRIO 0198 3427 56 o.v.v. PARVO / P.02

Bij voorbaat hartelijk dank!