P.47 Gostomel shelter Kiev

wereldasielenOp 8 december jl stuurde Mari een noodkreet naar de projectmedewerker van P. 47.

Ze vertelde dat de bodem van de voedselvoorraad van de honden in zicht kwam. Met een hoeveelheid voer voor nog maar tien dagen, sloeg de paniek behoorlijk toe.

Mari had een goedkope partij voer op het oog waarmee ze december en januari door kon komen. Deze partij kostte omgerekend 3100 euro en ze had geen geld had om voer te kopen.

De projectmedewerker heeft direct contact opgenomen met Frida van House of Animals. Deze organisatie heeft het asiel al eerder financieel gesteund en een aantal medewerkers is een paar maanden geleden op bezoek geweest in Gostomel. Frida heeft diezelfde avond een voorstel ingediend bij het bestuur. Twee uur later kwam al het geweldige bericht dat de aanvraag was goedgekeurd en dat de benodigde 3100 euro was overgemaakt naar Mari!

Mari heeft inmiddels 4.000 kg vlees en hondenbrokken kunnen kopen. Vandaag kregen we de foto’s binnen. Zo fijn om te zien dat er weer even genoeg voer is voor de komende anderhalve maand.

House of Animals, ontzettend bedankt voor deze financiële ondersteuning en voor de fijne samenwerking! Geweldig dat we onze krachten kunnen bundelen zodat Mari de kracht blijft houden om voor de dieren te zorgen. Laten we hopen dat 2023 vrede brengt!

Wilt u het Gostomel shelter steunen, dan is uw bijdrage nog steeds meer dan welkom op rekening NL20 TRIO 0198 3427 56 o.v.v. project 47. Hartelijk dank!